Follow

D&D Beyond Nederlands - 07.01.2019

Hi,

We sturen je nogmaals dit bericht om je te herinneren dat Curse Media deel zal gaan uitmaken van het Fandom team. Uit onze administratie blijkt dat je een actieve abonnee bent van een van onze diensten, of dat je betalingen hebt gedaan op D&D Beyond. Om deze reden sturen we je dit bericht, om ervoor te zorgen dat je in verband met deze transitie zonder onderbreking van de toegang tot onze sites en diensten kunt blijven genieten.

Om ervoor te zorgen dat je Curse Media kunt blijven gebruiken na de transitie, vragen we je toestemming om je accountvoorwaarden en persoonsgegevens die gekoppeld zijn aan jouw account over te dragen aan Fandom voor zover ze betrekking hebben op Curse Media. Het zal niet meer mogelijk zijn om toegang te krijgen tot je account op de Curse Media site/diensten na de transitie, tenzij je toestemming verleent. Je kunt toestemming verlenen door op de link hieronder te klikken, of je kunt meer informatie krijgen door hier (of de hieronder weergegeven link in jouw taal naar voorkeur) een bezoek te brengen. Het verlenen van toestemming heeft geen invloed op je huidige relatie met Twitch in verband met andere Twitch Diensten.

[Klik op de link/knop die je via e-mail wordt toegestuurd.]

Meer informatie: English, Français, Deutsch, Español, Italiano, Svenska, Polski, Nederlands

Als je geen toestemming verleent voor de overdracht voor de transactiedatum, zul je een evenredige terugbetaling ontvangen voor alle betrokken abonnementsdiensten die we nog niet aan je hebben verleend, en het zal niet meer mogelijk zijn om toegang te krijgen tot je account totdat je toestemming verleent. Aankopen die geen verband houden met een abonnement op Dungeons and Dragons Beyond (bijv, sourcebooks) zullen beschikbaar zijn in je account kort nadat je toestemming hebt verleend voor de gegevensoverdracht.

We werken erg hard om ervoor te zorgen dat we de gebruikerservaring zo soepel mogelijk kunnen maken, en tegelijkertijd je ook te voorzien van betekenisvolle en passende keuzes met betrekking tot jouw persoonsgegevens. We stellen je steun erg op prijs, en voel je vrij om contact op te nemen in het geval je vragen of zorgen hebt.

Het Curse Media team.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Article is closed for comments.
Can't find the answer you're looking for? Submit a ticket!
Powered by Zendesk