Follow

Nederlands - 07.01.2019

Hi,

We sturen je nogmaals dit bericht om je te herinneren dat Curse Media deel zal gaan uitmaken van het Fandom team. We hebben contact met je opgenomen om je toestemming te vragen voor de overdracht aan Fandom van je accountvoorwaarden en de persoonsgegevens die betrekking hebben op je account, en we sturen je deze melding als een herinnering om ervoor te zorgen dat je zonder onderbreking van de toegang tot onze sites kunt blijven genieten.

Om ervoor te zorgen dat je Curse Media kunt blijven gebruiken na de transitie, vragen we je toestemming om je accountvoorwaarden en persoonsgegevens die gekoppeld zijn aan jouw account over te dragen aan Fandom voor zover ze betrekking hebben op Curse Media. Het zal niet meer mogelijk zijn om toegang te krijgen tot je account op de Curse Media site/diensten na de transitie, tenzij je toestemming verleent. Je kunt toestemming verlenen door op de link hieronder te klikken, of je kunt meer informatie krijgen door hier (of de hieronder weergegeven link in jouw taal naar voorkeur) een bezoek te brengen. Het verlenen van toestemming heeft geen invloed op je huidige relatie met Twitch in verband met andere Twitch Diensten.

We stellen je betrokkenheid bij onze gemeenschappen erg op prijs, en we hopen dat je je bij ons zult aansluiten voor dit spannende nieuwe hoofdstuk.

[Klik op de link/knop die je via e-mail wordt toegestuurd.]

Meer informatie: English, Français, Deutsch, Español, Italiano, Svenska, Polski, Nederlands

Het Curse Media team

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Article is closed for comments.
Can't find the answer you're looking for? Submit a ticket!
Powered by Zendesk