Follow

Nederlands - 17.12.2018

Hi,

We sturen je dit bericht om je te laten weten dat Curse Media deel zal gaan uitmaken van het Fandom team. We zijn enthousiast over deze nieuwe kans om jouw favoriete sites en diensten uit te breiden en te verbeteren.

Om ervoor te zorgen dat je Curse Media kunt blijven gebruiken na de transitie, vragen we je toestemming om je accountvoorwaarden en persoonsgegevens die gekoppeld zijn aan jouw account over te dragen aan Fandom voor zover ze betrekking hebben op Curse Media. Het zal niet meer mogelijk zijn om toegang te krijgen tot je account op de Curse Media site/diensten na de transitie, tenzij je toestemming verleent. Je kunt toestemming verlenen door op de link hieronder te klikken, of je kunt meer informatie krijgen door hier (of de hieronder weergegeven link in jouw taal naar voorkeur) een bezoek te brengen. Het verlenen van toestemming heeft geen invloed op je huidige relatie met Twitch in verband met andere Twitch Diensten.

[Klik op de link/knop die je via e-mail wordt toegestuurd.]

Meer informatie: English, Français, Deutsch, Español, Italiano, Svenska, Polski, Nederlands

Vriendelijke groet,

Het Curse Media team