Svenska - 17.12.2018

Hej,

Vi kontaktar dig för att informera om att Curse Media kommer att gå samman med Fandom. Vi ser framemot denna nya möjlighet att växa och förbättra dina favoritsidor och tjänster.

För att du ska kunna fortsätta använda Curse Media efter sammanslagningen, ber vi om ditt samtycke till att överföra dina kontovillkor och personuppgifter kopplade till ditt användarkonto hos Fandom i den utsträckning det relaterar till Curse Media. Du kommer inte längre att ha tillgång till ditt användarkonto på Curse Medias sidor/tjänster efter sammanslagningen, såvida inte du lämnar ditt samtycke. Du kan lämna ditt samtycke genom länken nedan, eller så kan du läsa mer om detta genom att klicka här (eller på länken nedan på ditt språk). Ditt samtycke påverkar inte din nuvarande relation med Twitch vad avser andra Twitch-tjänster.

Mer information: English, Français, Deutsch, Español, Italiano, Svenska, Polski, Nederlands

Vänliga hälsningar,